Enota Radvanje

Grizoldova ulica 1 – 3

2000 Maribor

Tel: jasli: 333 86 10, vrtec 333 86 11

e-pošta: radvanje.jasli@vrtec-studenci.si in radvanje@vrtec-studenci.si

Vodja enote:  TAMARA MLINARIČ

 Enota Radvanje se nahaja v mirnem in naravnem okolju pod vznožjem čudovitega Pohorja. Ta neokrnjena narava tik ob mestu nam omogoča, da se sprehajamo in odkrivamo naravo preko gozdov in travnikov, jezer, potokov in rastlin.


Z vstopom otrok v vrtec se življenjski ritem otroka in staršev spremeni. Zato vzgojiteljice in pomočnice vzgojiteljic z vso odgovornostjo, strokovnostjo in čutom dolžnosti, se trudimo zadovoljiti otrokove vsakodnevne potrebe po varnosti, igri, svobodi, pripadnosti in sproščenosti, hkrati pa spodbuditi razvoj otrokovih potencialov na vseh področjih. Prav tako se trudimo uresničevati in upoštevati želje in potrebe staršev vseh otrok. Veseli smo odločitve, da se bo vaš otrok igral, učil in ustvarjal prav v naši enoti. Potrudili se bomo, da se bo pri nas počutil predvsem dobro in varno, se razvijal in nam zaupal.

V naši enoti deluje 7 oddelkov.
 ENOTA RADVANJE – JASLI:
• MODRA IGRALNICA
• RUMENA IGRALNICA 
• ZELENA IGRALNICA:

 ENOTA RADVANJE – VRTEC:
• VIJOLIČNA IGRALNICA
• BELA IGRALNICA
• ORANŽNA IGRALNICA
• RDEČA IGRALNICA

»Pri otrocih ni majhnih korakov. Vse, kar storijo in naredijo, so velike stvari. Predvsem srca imajo večja kot mi – odrasli. Vanje spravijo vse, kar vidijo in vse, česar se zavedajo – tudi majhen kamenček, ki so ga opazili na cesti, listek z drevesa, poljubček kar-tako, mravljico ali črička, predvsem pa vse ljudi, ki so okoli njih…«
(Pearl S. Buck)

“Vsi odrasli so bili najprej otroci,
(toda le redki se tega spominjajo).”
Antoine de Saint-Exupery

“Vsi odrasli so bili najprej otroci,
(toda le redki se tega spominjajo).”
Antoine de Saint-Exupery

Skip to content